Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu’nda Ekiz Yumurta Foça Basketbol maçlarını Foçalı kadın ve çocukların yoğun ilgisi ile oynuyor. Yeşil beyazlı Foça takımının kızları, mücadeleyi tam 37 sayı farkla 75 – 38 tamamladı. Foçalı seyirciler maç sonuna kadar takımlarını destekledi , şarkılar söyledi , tribünlerde dans etti.
Foça Belediye başkanı Gökhan Demirağ yaptığı açıklamada bayanların ve çocukların ilgisinin sevindirici olduğunu söyledi. Demirağ “ Bağarası Kapalı Spor salonundaki maçlara Bayanlar ve çocuklar için servis koyacağız , maçlardaki seyirci sayısının artması yönünde çalışmalarımız olacak . “ dedi.
Ekiz Yumurta bayan basketbol maçını Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin,Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Hamdi Ekiz, Foça Belediye Meclis üyeleri ve eşleriyle birlikte izledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: