Beşiktaş’ın kaleci arayışlarında liste genişliyor. Ukrayna Milli Takımı’nın file bekçisi Denys Boyko ve Hajduk Split’ten Lovre Kalinic üzerinde duran Siyah-Beyazlılar için bir iddia da Fransa’dan geldi.
Sport Gazetesi, Rennes ve Fransa Milli Takımı’nın kalecisiBenoit Costil için Beşiktaş’ın resmi bir teklifte bulunduğunu yazdı.
Haberde 28 yaşındaki Costil için önerilen rakamın 2 milyon Euro olduğu ve Rennes yönetiminin “Fransa Milli Takımı’nın kalecisi için bu rakam çok düşük” diyerek olumsuz yanıt verdiği belirtildi! Costil’in 2017 Temmuz’una kadar Rennes ile sözleşmesi bulunuyor.
RAFAEL DE YAZILDI
İtalyan La Gazzetta Dello Sport ise Napoli’den ayrılması söz konusu olan 25 yaşındaki Rafael’in de Beşiktaş’la görüştüğünü ve menajerler kanalıyla teklif iletildiğini iddia attı.
Costil'e 'ret' geldi
Beşiktaş'ın 1 numara harekatı için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Kartal, Fransız Costil için 2 milyon Euro önerdi, Rennes kabul etmedi.
Yayınlanma :
01.01.2016 10:00
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: