CHP’li kadınlar Atatürk büstünün kapatan pankarttı kaldırttı

27 Mart 2024 - 17:30

AK Parti Bornova İlçe Örgütü’nün Atatürk büstünün üzerini kapatan pankartı CHP Kadın Kolları tepki göstererek kaldırttı.
AK Parti Bornova İlçe Örgütü bugün Bornova Meydanda vereceği iftar yemeği öncesi meydanda astığı AK Parti pankartı Atatürk büstünü kapatması üzerine CHP Bornova kadın kolları pankarta tepki göstererek kaldırttı. AK Parti Bornova İlçe Örgütü iftar yemeği öncesi meydanda astığı büyük pankart Atatürk büstünün üstünü kapatması sonrası CHP Kadın Kolları duruma tepki gösterdi. Pankart büstün arka tarafına asıldı ancak bu sefer de Türk Bayrağını üstüne geldi. CHP’li kadınlar tekrar tepki göstermesi sonrası pankart başka bir yere astılar. 
‘GÖRÜNTÜLER ÇOK ÇİRKİN’
Duruma tepki gösteren CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Şebnem Türe konuya ilişkin; “meydana astığı pankartı Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile birlikte kaldırttık. Atatürk büstünün önünü kapatan dev bir pankart asmışlar. Bana ‘gençlik kolları yanlışlıkla asmış’ denildi. Ama tabi ki de yanlışlıkla değil. Benim kadın kolları başkanı olmadığımı bilmeden ‘inşallah kaybedersiniz’ gibi bir söz dediler. Biz çoğalıp üzerine gidince bu sefer de büstün arkasına aldılar daha sonrada indirdiler. Görüntüler çok çirkin” dedi.

Bu haber 203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()