Başkan Çağrı Gruşçu’nun haberi yokken alınan ses kaydında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve Konak Belediye Başkanı Batur’a yönelik kullandığı ifadeler partide kriz yaratmıştı. Konak İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenlemesi beklenen İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu basın toplantısı yapmadı. Başkan Gruşçu yaşanan süreç ile ilgili şunları söyledi: "Hiç kayıt almayın hiçbir şey söylemeyeceğim. Bu konu ile ilgili karar yok. Yönetimdeki arkadaşlarla konuştuk herhangi bir karar yok. Yarın tekrar bir araya geleceğiz. İddialarla ilgili konu yargının işi. Yargı süreci başlıyor."
Çağrı Gruşçu iddialarla ilgili konuştu
CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, partililerin işe alım sürecinde yaşanan sıkıntılarla ilgili yaptığı konuşmanın ses kaydı ile ilgili İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
16.11.2021 17:31
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: