Gençlerle çevre ve iklim değişikliğiyle mücadele konusunda keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Tugay, “Genç arkadaşlarımızın Dijital Aktivizm ve Uygulamalı Alanlar dersi aracılığıyla başladıkları “Tem-iz Bırak” faaliyeti hakkında bilgi aldık; Belediyemizce Karşıyaka'mızda yürüttüğümüz iklim değişikliği ve etkileriyle mücadele alanındaki projelerimizle entegrasyon konusunu etraflıca konuştuk. Gençlerin gelecek konusundaki farkındalığı ve bu konuya bakış açıları, onlara duyduğumuz güveni pekiştirdi. Duyarlı gençlerimize ziyaretleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Tugay Gençlerle Omuz Omuza
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıfta eğitim gören 5 öğrenci ile makamında bir araya geldi.
Yayınlanma :
31.05.2022 12:22
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: