Limontepe Mahalle Muhtarı Kemal Can'ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Selvitopu, yapılması gereken ek işler konusunda ekipleri yönlendirdi. Karabağlar'ın 58 mahallesinde yaşayan 500 bin insana eşit ve nitelikli hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz sürekli sahada. Asfalt serimlerimiz belirlenen program doğrultusunda ve tekniğine uygun şekilde devam ediyoruz. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda acil ihtiyaç duyulan sokaklara girmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Selvitopu'dan yerinde denetim
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekiplerinin Limontepe Mahallesi'nde yürüttüğü asfaltlama, merdiven ve kaldırım yapımı çalışmalarını yerinde denetledi. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Yayınlanma :
20.12.2023 17:32
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: