1999 yılından bugüne Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Tahir Şahin ve 2004-2014 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cevat Durak, bir ay süren ziyaretlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başlamış, Ankara’da MYK Üyeleri ve Milletvekillerini de ziyaret etmişlerdi.
İkili Ankara dönüşü ilçe turlarını başlatarak, İzmir’in 30 İlçesi’nde Belediye Başkanları ve CHP İlçe Örgütlerine ziyaretlere başlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e de ziyaret gerçekleştiren ikili, İzmir gündeminde büyük dikkat çeken bu ziyaretlerinde sona yaklaştı. Son ziyaretlerini önümüzdeki hafta CHP Menemen İlçe Örgütü’ne gerçekleştireceklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, partililerinden gördükleri sevgi seli karşısında büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
Genel Merkez’e rapor sunacaklar…
Son ziyaretlerini Foça, Bergama, Çeşme ve Karaburun ilçelerine gerçekleştirdiklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Örgütümüzle kucaklaşmamızı sağlayan bu ziyaretlerle diyaloglarımızı güçlendirdik. Örgütlerimizi dimdik ayakta görmekten büyük mutluluk duydum. Elbette tespit ettiğimiz bazı sorunlar da oldu. Tüm bu sorunları bir rapor haline getirip, parti büyüklerimize sunmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
Her ziyaretinde Belediye Başkanı ve İlçe Başkanlarına Menemen’e özgü toprak testi ve Menemen yoğurdu hediye ederek ilçesinin tanıtımına da katkıda bulunan Başkan Tahir Şahin, bu ziyaretlerin sokağa taşınması gerektiğini söyleyerek; “Bu ziyaretlerin diğer arkadaşlarımız tarafından da gerçekleştirilmesini bekliyoruz. Çünkü bu ziyaretler, ideolojik ruhumuzu daha da geliştiriyor, güçlenmemizi sağlıyor” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: