Pandemi, deprem ve sel felaketi yaşadıklarını Başkan İduğ, ‘’Zor günlerde her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk, olmayada devam edeceğiz. Hiç bir çocuğun yatağa aç girmemesi, hiç bir vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Can’larımızın tuttukları Hızır orucunun kabul, dağıtılan Hızır lokmasının bereketli olmasını diliyorum’’ dedi.
Başkan İduğ’dan Hızır Lokması
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hızır Lokması programına katıldı. Barış, kardeşlik ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı Hızır Ayı ve orucunun son gününde pişirilen lokmalar misafirlere ikram edildi.
Yayınlanma :
11.02.2021 23:41
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: