Uşak’ın Banaz ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu ciddi bir trafik kazası yaşandı. Derbent köyü mevkisinde gerçekleşen olayda, 66 yaşındaki N.K. yönetimindeki 06 S 1935 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle savrulmaya başladı.

Kaza anını gören çevre sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, olay yerine kısa sürede sağlık, jandarma ve polis ekipleri intikal etti.

Yaşam mücadelesi sürüyor
Sağlık görevlilerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan sürücü N.K. ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, güvenlik güçleri kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.