İzmir'in Torbalı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan elim hadise, Muratbey Mahallesi sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. 3625 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın dördüncü katında ikamet eden 12 yaşındaki Elifnaz Yeke, henüz belirlenemeyen bir nedenle evinin balkonundan aşağı düştü.
Olayın fark edilmesi üzerine çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, beton zemine düşen küçük çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ağır yaralı olarak Torbalı'daki hastaneye kaldırılan Elifnaz, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata döndürülemedi.
Son yolculuğuna uğurlanacak
Yaşanan bu acı kaybın ardından Elifnaz Yeke'nin cenaze programı da belli oldu. Küçük kızın naaşı, bugün ikindi vaktinde Muratbey Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Torbalı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Olayla ilgili başlatılan incelemeler ise devam ediyor.