Ege Politik Asayiş Orman kahramanlarının dönüş yolunda acı kaza: Bir can kaybı

Orman kahramanlarının dönüş yolunda acı kaza: Bir can kaybı

Antalya'daki yangın söndürme görevinden dönen arazöz ile otomobilin karıştığı feci kazada bir kişi yaşamını yitirdi, beş kişi yaralandı.

Orman kahramanlarının dönüş yolunda acı kaza: Bir can kaybı

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyü civarında meydana gelen trafik kazası, bölgede büyük üzüntüye yol açtı. Antalya’daki orman yangını bölgesinde görevlerini tamamlayıp Eskişehir’e doğru yola çıkan Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazöz, kavşak noktasında İsmail D. idaresindeki otomobille çarpıştı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle arazöz orta refüje devrilirken, otomobil ise ağır hasar alarak kullanılamaz hale geldi. Olay yerine intikal eden sağlık, jandarma ve AFAD ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, otomobil sürücüsü İsmail D.’nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kurtarma çalışmaları ve yaralıların durumu

Kazada otomobil içerisinde sıkışan sürücünün cansız bedeni, AFAD ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren titiz çalışması sonucunda bulunduğu yerden çıkarılarak morga kaldırıldı. Çarpışma sırasında yaralanan R.D. ile arazözde görevli orman işçileri A.K., A.G., H.E.K. ve arazöz sürücüsü M.K. ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve kazanın tüm detaylarının savcılık tarafından incelendiği bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız