Ege Politik Asayiş Marmaris'te korkutan manzara: Dere yatağında bulunan şahıs için seferberlik

Marmaris'te korkutan manzara: Dere yatağında bulunan şahıs için seferberlik

Çıldır Mahallesi'nde dereye düşen ve bilinci kapalı halde bulunan kimliği belirsiz bir kişi, ekiplerin titiz çalışması sonucu kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Marmaris'te korkutan manzara: Dere yatağında bulunan şahıs için seferberlik

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanan olay, bölge sakinlerini tedirgin etti. Çıldır Mahallesi 177. Sokak sınırları içerisinde yer alan dere yatağında bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden çevredekiler, durumu hemen acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Marmaris'te korkutan manzara: Dere yatağında bulunan şahıs için seferberlik

Kurtarma operasyonu için düğmeye basıldı

Marmaris'te korkutan manzara: Dere yatağında bulunan şahıs için seferberlik

Olay yerine hızla intikal eden ekipler, dere içerisinde yatan şahsa ulaşmak için çalışma başlattı. Sağlık personeli dere kenarında ilk kontrolleri gerçekleştirirken, itfaiye ekipleri de şahsı bulunduğu zorlu noktadan çıkarmak için özel bir operasyon yürüttü. Sedyeye alınan ve kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen erkek şahıs, ambulansa taşınarak Marmaris'te bulunan özel bir hastaneye nakledildi.

Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumuna ilişkin araştırmalar sürerken, emniyet güçleri olayın nasıl meydana geldiğini aydınlatmak amacıyla bölgede inceleme başlattı. Şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız