Muğla'nın Fethiye ilçesi Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde, bugün saat 08.30 sularında trajik bir olay yaşandı. İş yerinden gelen ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, kapıyı zorlayarak içeri girdiklerinde acı bir tabloyla karşılaştı.

Yapılan ilk incelemelerde, iş yeri sahibi 37 yaşındaki E.G.'nin asılı halde bulunduğu belirlendi. Aynı mekanda bulunan 10 yaşındaki H.G. ve 6 yaşındaki H.G. isimli çocukların ise yataklarında hareketsiz yattığı görüldü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği kesinleşti.

Adli inceleme süreci başladı
Olayın duyulmasının ardından bölgeye sevk edilen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, cenazeler üzerinde yapılacak detaylı adli tıp incelemeleri, baba ve çocuklarının ölüm nedenlerini netleştirecek. Emniyet güçlerinin olayla ilgili yürüttüğü çok yönlü soruşturma devam ediyor.