Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında sahasında Bandırmaspor'u ağırlayan Muğlaspor, sahadan beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mikrofon karşısına geçen Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, mücadelenin hakem yönetimine dair ironik ifadeler kullandı.
Saha içindeki oyunun önüne geçen hakem kararları hakkında konuşan deneyimli çalıştırıcı, maçın hakem ekibini, VAR ve AVAR görevlilerini tebrik ederek başladığı açıklamasında, teknik bir değerlendirme yapmaktan kaçındı.

Teknik direktörlük vurgusu yaptı
Koşukavak, oyunun taktiksel boyutundan ziyade hakem yönetimine odaklandığı konuşmasında, "İşimle alakalı bugün bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak ilerleyen haftalarda hakemler bize antrenörlük mesleğiyle ilgili bir şeyler söyleme fırsatı tanırlarsa bundan memnuniyet duyarım" ifadelerini kullanarak yönetime yönelik sitemini dile getirdi. Deneyimli teknik adamın bu sözleri, spor kamuoyunda hakem performansına yönelik bir tepki olarak yorumlandı.