Bodrum FK'da hedef Süper Lig: Başkan Ankara'dan transfer ve sabır mesajı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrum FK'da başkan Taner Ankara, kadroyu güçlendirmek için 4 yeni oyuncuyla masaya oturduklarını belirterek taraftarlardan genç oyunculara destek istedi.

Trendyol 1. Lig’in üçüncü haftasında kendi sahasında Muğlaspor ile kozlarını paylaşmaya hazırlanan Bodrum Futbol Kulübü’nde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Teknik Direktör Burhan Eşer yönetiminde Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, Başkan Taner Ankara antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarına hız veren Bodrum temsilcisi, kadrosunu derinleştirmek için girişimlerini sürdürüyor. Şu an için 7-8 farklı isimle görüşme halinde olduklarını ifade eden Başkan Ankara, bu oyuncuların 3 veya 4’ünü renklerine bağlayarak eksik bölgeleri tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bodrum FK'da hedef Süper Lig: Başkan Ankara'dan transfer ve sabır mesajı

Sürdürülebilir bütçe vurgusu

Kulübün mali yapısı hakkında da şeffaf mesajlar veren Taner Ankara, 15 milyon Euro’luk bir bütçe ile hareket ettiklerini hatırlattı. Süper Lig dönemindeki 23 milyon Euro’luk bütçeden bugünkü noktaya gelindiğini vurgulayan Ankara, kulübün geleceğini korumak adına sürdürülebilir bir ekonomik model oluşturmak zorunda olduklarını dile getirdi. "Sattığımız her oyuncuyla bütçemizi dengede tutmaya çalışıyoruz" diyen başkan, anonim şirket yapısının getirdiği sorumlulukla hareket ettiklerini ifade etti.

Bodrum FK'da hedef Süper Lig: Başkan Ankara'dan transfer ve sabır mesajı

Gençlere güven ve sabır çağrısı

Takımın adaptasyon sürecinden geçtiğini belirten Ankara, taraftarlara seslenerek genç oyunculara karşı daha yapıcı olunması gerektiğini söyledi. Sezonun henüz başında yapılan ağır eleştirilerin genç futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkilediğini savunan başkan, "Geçen sezon da benzer süreçlerden geçtik ve yarı final oynadık. Bu çocukların arkasında durmalıyız, başarı bir gecede gelmez" dedi.

Muğlaspor ile oynanacak derbiye de değinen Taner Ankara, karşılaşmanın dostane bir atmosferde geçmesini diledi. "İyi olan kazansın" temennisinde bulunan başkan, adaptasyon sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Bodrum FK’nın gerçek performansını sahaya yansıtacağını ve play-off hattında yer alarak Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER