Acarlar'da yürek yakan veda: 15 yaşındaki Eda son yolculuğuna uğurlandı

Büyük Menderes Nehri'nde serinlemek isterken akıntıya kapılarak hayatını kaybeden Eda Kurtulmuş, tabutuna bırakılan gelinliğiyle gözyaşları arasında toprağa verildi.

İncirliova ilçesinde yaşanan acı olay, bölge halkını yasa boğdu. Geçtiğimiz günlerde piknik yapmak amacıyla Büyük Menderes Nehri kıyısına giden bir grup çocuk, bunaltıcı havadan kurtulmak için suya girdi. Ancak nehrin suları bir anda kabusa dönüştü. Akıntıya kapılan çocuklardan biri kendi çabalarıyla kurtulmayı başarırken, 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş ve 11 yaşındaki Şahin Özdağ suların derinliklerinde kayboldu.

Acarlar'da yürek yakan veda: 15 yaşındaki Eda son yolculuğuna uğurlandı

Arama kurtarma ekiplerinin bölgede yürüttüğü yoğun çalışmalar neticesinde, genç Eda'nın cansız bedenine ulaşıldı. Nehirde kaybolan küçük Şahin'i arama çalışmaları ise ekipler tarafından titizlikle sürdürülüyor.

Acarlar'da yürek yakan veda: 15 yaşındaki Eda son yolculuğuna uğurlandı

Son görev yerine getirildi

Hayatının baharında yaşama veda eden Eda Kurtulmuş için Acarlar Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ailesi ve sevenlerinin güçlükle ayakta durduğu törende, genç kızın tabutuna bırakılan gelinlik yürekleri dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilen Eda'yı, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve çok sayıda vatandaş son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

İLGİLİ HABERLER