Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde görev yapan Güvendik Mahallesi Cami İmam Hatibi Veyis Korkmaz'dan gelen acı haber, bölge halkını yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Çarşamba günü öğle namazını kıldırdıktan sonra aniden fenalaşan Korkmaz, kalp krizi geçirdi.
Hastanede son nefesini verdi
Olayın hemen ardından çevredekilerin yardımıyla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Korkmaz, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamayan imam, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Memleketine uğurlanacak
Vefatıyla birlikte görev yaptığı mahallede derin bir üzüntüye neden olan Korkmaz'ın cenazesinin, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Kırıkkale'ye gönderileceği belirtildi. Diyanet camiasını da yasa boğan bu ani kayıp, sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.