Sanayideki emanet otomobil için 116 saatlik titiz takip: Hırsızlar köyde yakayı ele verdi

Afyonkarahisar’da tamirhaneden çalınan araç için polis ekipleri adeta iğneyle kuyu kazdı. Günlerce süren kamera incelemeleri sonucunda kimlikleri belirlenen üç şüpheli, saklandıkları köyde düzenlenen baskınla gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da oto sanayi sitesinde meydana gelen hırsızlık olayı, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla kısa sürede aydınlatıldı. M.A. isimli vatandaş, onarılması için bir işletmeye teslim ettiği otomobilinin yerinde olmadığını fark edince durumu hemen yetkililere bildirdi. İş yeri sahibinden gelen "aracınız çalındı" telefonuyla şoke olan araç sahibi, soluğu emniyette aldı.

Kamera kayıtları düğümü çözdü

İhbarın ardından vakit kaybetmeden çalışma başlatan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Şüphelilerin izini süren polis, toplamda 116 saatlik görüntü kaydını saniye saniye inceledi. Yapılan detaylı analizler neticesinde otomobili çalan kişilerin H.K., B.K. ve M.K. olduğu tespit edildi.

Operasyon İscehisar’da noktalandı

Şüphelilerin kimliklerini ve kaçış rotalarını belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. İscehisar ilçesine bağlı bir köyde gizlendikleri belirlenen üç şüpheli, düzenlenen ani baskınla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri devam eden şahısların yanı sıra, çalınan otomobil de bulunarak sahibi M.A.’ya teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç titizlikle yürütülüyor.

İLGİLİ HABERLER