Denizli'de tır dehşeti: Yollar kan gölüne döndü, bir sürücü hayatını kaybetti

Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan tırın karşı şeride geçerek başka bir tırla çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise ağır yaralandı.

Denizli Çevreyolu üzerinde Güzelköy Mahallesi mevkisinde yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Ankara istikametine doğru ilerleyen E.Ç. yönetimindeki 35 ASU 994 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. O esnada İzmir yönüne doğru seyir halinde olan Şevket Uzun idaresindeki tır ile kafa kafaya çarpışan araç, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Denizli'de tır dehşeti: Yollar kan gölüne döndü, bir sürücü hayatını kaybetti

Şarampole devrilen araçlar kurtarma ekiplerini harekete geçirdi

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Şevket Uzun'un kullandığı tır, yol kenarındaki bariyerleri parçalayarak şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Tır kabinlerinde sıkışan sürücüler, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.

Denizli'de tır dehşeti: Yollar kan gölüne döndü, bir sürücü hayatını kaybetti

Hastaneye kaldırılan sürücülerden acı haber geldi

Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilen sürücülerden Şevket Uzun, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer sürücü E.Ç.'nin ise hastanedeki tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi. Emniyet güçleri, faciayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İLGİLİ HABERLER