Medya takip ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin incelendiği araştırmasına göre, 2015’te sarı-lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dallarının yer aldığı haberlerin toplamı 150 bin 473 oldu. Spor sayfalarında yıl boyunca hakkında en çok haber yayınlanan takımlar sıralamasında Galatasaray toplam 143 bin 301 haberle ikinci, Beşiktaş ise 140 bin 983 haberle üçüncü sırada yer aldı. Trabzonspor toplam 98 bin 502 haberle dördüncü sırada yer alırken, Bursaspor da 69 bin 628 haberle beşinci oldu.
2015’in şampiyonu Fenerbahçe
2015’ün bitmesine sayılı günler kala, yıl boyunca basında yer alan spor haberleri içinde en çok adı geçen spor kulübünün Fenerbahçe olduğu tespit edildi.
Yayınlanma :
29.12.2015 11:03
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: