İş dünyasının kalbinin atacağı fuarın bu yıl 16’ncı kez İstanbul’da gerçekleştirileceğini söyleyen Ülkü: “9 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) da gerçekleştirilecek.” dedi.
CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 16. MÜSİAD EXPO’ya “İş; Burada!” sloganıyla yatırımcılara büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet ettiklerini söyleyen Ülkü: “Küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak ve B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak.” dedi.
Ülkü: “15 Temmuz sonrası yapacağı etkinlikleri iptal etmeyen ve çalışmalarına daha da hız veren derneğimizin organizasyonunda, dünyanın birçok ülkesinden profesyonel ziyaretçileri 16. MÜSİAD EXPO’da ağırlayacağız. Bu yıl 9-12 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da toplam 8 holde 700’ün üzerinde MÜSİAD üyesi, yerli ve yabancı şirkete ev sahipliği yapacak. 15. MÜSİAD fuarında 123 ülkeden 7.250 seçkin işadamı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi ile iş dünyasını ortak noktada buluşturan EXPO’da, bu sene ziyaretçi sayılarında ciddi bir artış bekliyoruz. Fuarda bu yıl inşaat, çevre ve yapı malzemeleri, tekstil, otomotiv, makine, mobilya, gıda, bilgi teknolojileri ve savunma sanayi gibi birçok farklı sektör ziyaretçilerle buluşacak.” diye konuştu.
16. MÜSİAD EXPO’da İzmir’den de bir önceki fuara göre yüzde yüzlük bir artışla 17 firma ve 1100 m2’lik alanda yer alacaklarını söyleyen Ülkü, MÜSİAD EXPO’nun bu yıl daha da ön plana çıkarak yurt dışından birçok ziyaretçiyi ve alım heyetini ağırlayacağını ve fuarın bu yılki öncelikli hedef kıtasının Afrika olduğunu ifade etti. Ülkü: “Bu yıl Afrika pazarına yönelen MÜSİAD; Nijerya, Nijer, Gana, Fildişi, Etiyopya ve Güney Afrika’daki işadamlarının fuarda yer almalarını sağlayarak iki ülke arasındaki ticareti artırmayı hedefliyoruz.” dedi.
MÜSİAD EXPO HAKKINDA
MÜSİAD EXPO, katılımcı işadamları ile yatırımcıları bir araya getirerek ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunuyor. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül organizasyonuyla, Asya’dan Avrupa’ya Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla 1993 yılından beri her iki senede bir İstanbul’da yapılıyor.
16. MÜSİAD EXPO 9 Kasım’da
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, 09-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 16. MÜSİAD EXPO Uluslararası Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
07.11.2016 13:10
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: