Zabıtalar Anlattı Başkan Gümrükçü Dinledi

Zabıta Haftası’nın 63. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, halkın huzuru ve sağlığı için fedakarca çalışan zabıta personellerini makamında ağırladı.

06 Ağustos 2019 - 11:03

İlk olarak belediye bünyesinde çalışan zabıta personellerini gösterdikleri üstün çalışma azminden ötürü tek tek kutlayan Başkan Gümrükçü daha sonra personellerin istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Zabıta personelinden gelen taleplerin ivedilikle yerine getirileceğinin sözünü veren Başkan Gümrükçü, “Daha verimli şartlarda çalışabilmeniz için imkanlarımızı sonuna kadar seferber edeceğiz. Yaratacağımız bu sağlıklı çalışma ortamında el ele vererek halkımızın ve esnafımızın huzurla yaşayacağı bir Çiğli’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Bu haber 868 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()