Yunanistan'dan Erdoğan'a 'Miçotakis' yanıtı

Yunanistan Hükümet Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Artık benim için Miçotakis diye birisi yok' sözlerine yanıt verdi.

24 Mayıs 2022 - 10:20

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomou, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta ABD ziyareti gerçekleştiren Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis için "Artık benim için Miçotakis diye birisi yok" sözlerine yanıt verdi.

Gerçek Gündem'in haberine göre, Yunanistan Hükümet Sözcüsü İkonomou'nun konuya dair sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Başbakan Kiryakos Miçotakis, hem ulusal hukukumuzu hem de uluslararası meşruiyetimizi güçlü ve etkili bir şekilde savunuyor. Yunan dış politikası, bazılarını ne kadar rahatsız ederse etsin, güçlü bir şekilde tarihe, uluslararası hukuka ve ittifaklarımıza dayanmaktadır. Türk lideri ile açıklamalarına karşı çıkmayacağız. Politikamız ilkeler politikasıdır."

Bu haber 324 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()