YSK Tarafından Yapılan “Ayıplı Bir Hizmet”tir

Türkiye uzun yıllardır hukuk ve demokrasi sorunu yaşamaktadır. Hukukun geldiği nokta tüm vatandaşlarımıza zarar verirken, dün YSK’daki yüksek yargıçların vermiş olduğu İstanbul Seçimi kararı bir ülkenin hukuk sistemini değil ülkenin tamamını, demokrasisini, geleceğini bir kenara atmıştır.

09 Mayıs 2019 - 14:01

Türkiye’de 82 Milyon vatandaş ve de her bir vatandaş aynı zamanda da tüketici olduğundan diğer bir bakış açısıyla da 82 Milyon tüketici vardır. Bizler Türkiye’nin ilk ve en büyük tüketici derneği olarak, bu köklü tarihimizde halkın tamamının temsiliyetini ve savunulucuğunu yapmaktayız.

 

Çünkü, haksızlıklara karşı duran ve hak savunuculuğu yapan bir dernek olarak haksızlığa karşı sessiz kalamayız, dilsiz şeytan olamayız.

 

Çünkü, Demokrasi, İnsan Hakları ve Hukukun zerresinin dahi olmadığı bir ülkede tüketici haklarından bahsedemeyiz, bu sebeple bu önemli kavramları korumalıyız.

 

Hukuk ve demokrasi biz hak savunuculuğu yapan, 82 Milyonun hakkını savunan Dernekler için son derece önemlidir.

 

Seçimlerin bir kişinin memnun olacağı ana kadar sürekli tekrar edileceği ihtimali ise toplumumuz için son derece tehlikelidir.

 

Aynı zarftan çıkan ve aynı Sandık Kurulu tarafından sayılan 3 oy pusulası geçerli iken 1 oy pusulasının geçersiz sayılması YSK tarafından yapılan “AYIPLI BİR HİZMET”tir ve bu karar hükümsüzdür.

 

Milletin iradesine saygı duyulmalıdır. Tüketici her zaman haklıdır.

Bu haber 1228 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()