'Yolsuzluk dosyalarını Erdoğan’a götürdüm diye başıma gelmeyen kalmadı'

Erdoğan’ın eski doktoru da olan eski AKP'li vekil Turhan Çömez, 'Yolsuzluk dosyalarını Erdoğan’a götürdüm diye başıma gelmeyen kalmadı' dedi.

20 Eylül 2022 - 15:45

Erdoğan’ın eski doktoru da olan eski AKP'li vekil Turhan Çömez, Tuncay Molaveyisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet’e konuk oldu.

Çömez, “Yolsuzluk dosyalarını Erdoğan’a götürdüm diye başıma gelmeyen kalmadı” dedi.

Sedat Peker’in ismini gündeme getirdiği Ünsal Ban'la ilgili de konuşan Çömez, "Ünsal Ban’ın Londra’da şirketi var. Ünsal Ban’ın mali müşaviri gelip bana bilgi verdi. İki şirketi var. Kuzey Londra’da FETÖ’nün para kasası ile beraber Ünsal Ban’ın aldığı devasa mülklerin peşine düşün. Malta’da bir şirket kurdu Ünsal Ban. Almanya’dan bir yat alındı, Malta’ya gitti. Yunanistan ve Türkiye’ye kaç kez girdi bir araştırın. FETÖ’den kaçan isimleri bu yat ile mi taşıdılar? Sedat Peker’in bahsettiği konulardan hiç bahsetmiyorum bile" ifadesini kullandı.

Bu haber 301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()