Yokuş iktidara seslendi: Bizim başımıza bir şey geldiği zaman vebali O'ndadır

İYİP'li Fahrettin Yokuş, ülkenin her yerinde provokasyon yaşadıklarını söyleyerek, 'Provokasyonları iktidar yaptırıyor' ifadesini kullandı.

20 Kasım 2021 - 17:15

İYİP Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Türkiye’de gittikleri her yerde provokasyon yaşandığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız eğer Akşener’e bu senin daha iyi günlerin, başına daha neler gelecek diyorsa; sorumlusu O’dur” dedi.

'Bunları iktidar yaptırıyor" diyen Yokuş şöyle konuştu:

"Son dönemde her gittiğimiz yerde, bir veya iki kişinin yaptığı ama yandaş medyanın sanki o ilde yada bölgede tüm toplumun bu tepkiyi verdiğine ilişkin algı operasyonları yapılıyor. Bunları kim çıkarıyor, kim yaptırıyor? Empati yapın Allah aşkına. Bize yapılan bunca şeye rağmen bütün bunların devlet eliyle yapıldığını düşünürsünüz. İktidar yaptırıyor! Cumhurbaşkanımız eğer Akşener’e bu senin daha iyi günlerin, başına daha neler gelecek diyorsa sorumlusu O’dur. Bizim başımıza bir şey geldiği zaman, vebali O’ndadır. Hiç kusura bakmasın."

Bu haber 228 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()