Yıldız, "Genel Başkanımızı Karabağlar'a davet ettik"

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ilçemizdeki kız yurdunun ve yeni ilçe binamızın açılışına davet ettik” dedi.

06 Ağustos 2019 - 13:45 - Güncelleme: 06 Ağustos 2019 - 13:50

Yıldız, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’yla beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıkları ziyaret hakkında bilgi verdi. Yıldız, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımıza  ilçemizdeki seçim sonuçlarını ve yaptığımız çalışmaları aktardık. Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu da belediyenin projelerini anlattı. Genel Başkanımız ikimizi de ilgiyle dinledi ve bizlere başarılar diledi” dedi.

Yıldız, Karabağlar İlçe Örgütü olarak yakın zamanda partiye bir mülk kazandırdıklarını da ifade ederek, “Yeni ilçe binamızın tapusunu sayın Genel Başkana sunduk. Ayrıca belediyemizin Karabağlar’da yaptığı kız yurdu hakkında da belediye başkanımız bilgi verdi. Yakın zamanda aynı güne denk gelecek şekilde ikisinin de açılışını yapacağız. Genel Başkanımızı da açılışa davet ettik. Sayın Genel Başkan Karabağlar’a gelmekten büyük mutluluk duyacağını belirtti” diye konuştu.

Kaynak: mazlum vesek
Bu haber 966 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()