Yerel Seçimler İçin Akşener'e Zeytin Dalı mı?

Akşam saatlerinde, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener' in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf akıllara "Yerel seçimler için Akşener'e zeytin dalı mı uzatılıyor? sorusunu getirdi.

16 Ekim 2018 - 01:06 - Güncelleme: 16 Ekim 2018 - 01:21

Fotoğraf için yazdığı açıklama notunda “TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Sayın Bendevi Palandöken, TÜRK-İŞ Başkanı Sayın Ergün Atalay, MEMUR-SEN Başkanı Sayın Ali Yalçın ve HAK-İŞ Başkanvekili Sayın Mehmet Şahin ziyaretimize geldiler. Kendileriyle ülkemizin ekonomisi ile ilgili istişarede bulunduk.” diyen Akşener' in fotoğrafta oldukça neşeli ve rahat görünmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yerel seçimlere aylar kala böyle bir ziyeretin gerçekleşmesi kulislerde, seçim ittifaklarının sürprizlere açık olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

Aynı saatlerde sosyal medyadaİyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için bir karalama kampanyasının başlatılması da akıllara bu görüşmeden MHP'lilerin rahatsız olduğu düşüncesini getirdi.

Bu haber 1432 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()