YAZARLAR TOPLANTISI FOÇA’DA YAPILDI

Popüler yayın grubu dergileri Spor Life, Roll Life ve Asklepion Life’ın iki ayda bir gerçekleşlirilen yazarlar toplantısının sekizincisi Foça Leon Otel’de yapıldı.

21 Temmuz 2019 - 09:37

.Türkiye’de alanlarında tek yayın olma özelliğini taşıyan dergilerin genel yayın yönetmeni Prof.Dr.Erkan Sevinç’in “Biz büyük bir aileyiz”sözünün damga vurduğu gecede yayın danışmanları Okan Yüksel,Dr.Emin Yeğinboy ve Dr.Zeki Hozer’e teşekkür plaketleri takdim edildi.

İki dilde yayınlanan sağlık dergisi Asklepion Life’dan sonra müzik dergisi Roll Life’ın da bu sayısından itibaren Almanya’da da dağıtılacağı toplantıda belirtilirken yazarlar dergilerin içeriği ile ilgili çeşitli önerilerde bulundular. 

Bu haber 731 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()