“Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde”

Ödemiş Belediyesi, “Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” sloganıyla ilk etkinliğini Köseler Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahalle sakinleri gece boyunca doyasıya eğlendi.

03 Ağustos 2019 - 11:17

Ödemiş Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşadıkları yerlerde refah ve mutluluğuna katkı vermek amacıyla uyguladığı çalışmalar kapsamında “Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” sloganıyla Köseler Mahallesi’nde etkinlik düzenledi. Etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı eşi ve Köy Koop Başkanı Neptün Soyer, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Köseler mahalle sakinleri katıldı. 

Başkan Mehmet Eriş; Ödemiş bizim evimiz, biz büyük bir aileyiz diyerek yola çıktık. Ödemiş’in her köşesindeki vatandaşımız bizim ailemizin birer üyesi. Bugün  aramızda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı eşi ve Köy Koop Başkanı Neptün Soyer ile kooperatif çalışmalarını değerlendirdik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in desteği ile kalkınma yerelden başlayacak. Birlikte herşey çok güzel olacak” dedi.

Program kapsamında Ödemiş Belediyesi Kent Orkestrası birbirinden güzel şarkı ve türkü seslendirdi. Katılımcılar hareketli parçalarda dans ederek, stres attı. Program da çocuklara da yer verildi. Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Deneme ve Bilim Merkezi tarafından stant açılarak, çocuklara deney yapma olanağı sunuldu. Ayrıca çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri ve oyunlar yer aldı. Belediye Sağlık İşleri Ekipleri etkinlik kapsamında mahalle sakinlerinin tansiyon ve şeker ölçümlerini gerçekleştirdi. Ödemişli Hayvanseverler grubu ise Köseler İlkokulu’nda bulunan hayvanlar için yem ve mama yardımında bulundu.

“Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” programı 16 Ağustos 2019 tarihinde Hamamköy’de gerçekleşecek.

Bu haber 712 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()