Yaşlıları Unutmadılar

Gündoğdu Rotary Kulübü İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü içerisinde yer alan Zübeyde Hanım Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yeni bir yıla girerken büyükleri de unutmayan kulüp üyeleri gün boyu onlarla sohbet ederek eğlenceli vakit geçirdi.

31 Aralık 2018 - 10:44 - Güncelleme: 31 Aralık 2018 - 10:48

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı Gündoğdu Rotary Kulübü üyeleri Buca’da bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Zübeyde Hanım Huzurevi’ne bir ziyarette bulundu. Gün boyu herkesle ayrı ayrı ilgilenerek birlikte vakit geçiren üyeler yanlarında getirdikleri hediyeleri de orada kalan yaşlılara dağıttı.

Onların manevi yönden kendilerini yalnız hissetmemelerini amaçlayan bu ziyaretin kendileri için de çok büyük anlam ifade ettiğini dile getiren Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Selman Uysal, “Hepimiz bir gün yaşlanacağız. Bize düşen görev onları yalnız bırakmamak sık sık ziyaret etmek olmalı. Kulüp üyelerimizle biz yıllar geçerken bu tür faaliyetlerin önemine daha çok inanıyoruz. Burada onların her ihtiyaçları düşünülerek kurulmuş çok güzel bir hizmet kuruluşu olduğunu görmek de bizi ayrıca mutlu etti.” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan tesiste, 60 yaşın üzerindeki sosyal ve ekonomik açıdan bakıma muhtaç, günlük yaşam aktivitelerini yerine getirebilen, akıl sağlığı yerinde olan yaşlıların huzur ortamı içerisinde bakılması, korunması, sağlık yönüyle kontrol altında tutulması, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlanıyor.

 

Bu haber 1514 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()