Yarımada Belediyeler Birliği Başkanlığı’na Burak Oğuz seçildi

Yarımada Belediyeler Birliği iki yıllık süre için yeni yönetimini belirledi. Birliği dönem Başkanlığı’na Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz seçildi.

12 Haziran 2019 - 10:39

Yarımada Belediyeler Birliği iki yıllık süre için yeni yönetimini belirledi. Birliği dönem Başkanlığı’na Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz seçildi.

Yarımada Belediyeler Birliği toplantısında Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kocaer ile Balçova Belediye Meclis Üyesi K.Özgün Bolak oybirliği ile Meclis Asil Katip Üyesi olarak belirlendi. Meclis Katip yedek üyeliklerine ise, Urla Belediyesi Meclis Üyesi Yiğit Öz ile  Karaburun Belediyesi Meclis Üyesi Murat Gül seçildi.

Oran 1. Başkanvekili oldu

Önümüzdeki iki yıl süre için, Çeşme Belediye Başkanı M.Ekrem Oran Meclis 1.Başkanvekilliğine, Urla Belediyesi Meclis Üyesi Seda Öztüre ise Meclis 2. Başkanvekilliğine  oybirliği ile getirildi.

Yarımada Belediyeler Birliği Encümeni ise bir yıllık süre için şu isimlerden oluştu:

“Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Çeşme Belediye Başkanı M.Ekrem Oran, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin.”

Birliğin Plan ve Bütçe Komisyonu’na ise  Urla Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Köklü, Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi Dilek Yolcu, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Berkhan Parlak, Narlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Nurhayat Kaya ile Güzelbahçe Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kaçmaz seçildi.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Yarımada Belediyeler Birliği’nin önümüzdeki süreç içinde birlik ve dayanışma içerisinde  çalışma yapacağını vurguladı, “ Komşu belediyelerimiz ile ortak proje ve çalışmalar yapacağız” dedi.

Bu haber 754 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()