Yardım Çağrısı: "Hayat Mücadelesi Veriyoruz, Kurtarın"

AKP’li Siverek Belediyesi Basın çalışanı V.G.’nin bir başkası tarafından çekilen şiddet görüntüleri, sosyal medyada gündeme oturdu.

29 Haziran 2019 - 11:09

Biri nikâhlı birlikte yaşadığı üç kadın ve 11 çocuğununa sürekli şiddet uyguladığı belirtilen AKP’li Siverek Belediyesi Basın çalışanı V.G.’nin bir başkası tarafından çekilen şiddet görüntüleri, sosyal medyada gündeme oturdu. Olayla ilgili gözaltına alınıp, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan V.G.’nin resmi nikahlı eşi H.G. ve E.Y “Bizi bu adamın elinden kurtarın, artık dayanacak gücümüz kalmadı” diyerek yardım istedi.

Birgün'den Mustafa Kömüş'ün haberine göre; Üç eş olduklarını söyleyen E.Y. “Kader kurbanıyız. Üçümüzü kandırarak bir eve soktular ve her şeyden mahrum bıraktılar. 10 yıldır onların işkence, küfür, şiddet ve hakaretlerinin altında kaldık. Ortada 11 tane çocuk var. Hepsi mağdur oldular. Her türlü şiddeti gördüler, masumdular” dedi.

V.G.’den şikayetçi olduklarını ifade eden E.Y. “Darp raporlarımızı alıp uzaklaştırma verdiler. Herhangi bir tutuklama yok. Mahkeme gününü bekliyorlar. Oradan da zar zor canımızı kurtararak çelik kuvvet aracılığıyla çıktık. Başka bir şehre geldik ve şu an burada hayat mücadelesi veriyoruz” diye konuştu.

Çocukların da şiddete uğradığını ifade eden E.Y. şunları söyledi: “11 yaşındaki çocuğa kemerle şiddet uyguluyordu, dövüyordu. Kayınbiraderim S.G. de bize şiddet uyguluyordu. Üç kadın şu anda beraberiz. Kader kurbanı olduğumuz için. Elimizden geleni yapacağız ve onların cezası ne ise çeksinler istiyoruz.”

Nereye giderlerse gitsinler destek bulamadıklarını belirten E.Y. şunları öne sürdü: “Daha önce bu konuyla ilgili şikayette bulunmadık. Çünkü biz kime gittiysek bize kapılar kapandı. Belediye ve kaymakamlık o aileyi tanıdığı için, bize kapılarını kapattı. ‘Siz onun eşisiniz’ dediler ve yardımcı olmadılar. 11 çocukla kaymakamlığın kapısına gittik ve bize söylenen ‘Siz kendiniz yaptınız, kendiniz bulun.’  oldu. Çocuklarımızla bizi dışarı attılar.

H.G. ise “Kızım geceleri uyuyamıyor, ona saldırdıklarına dair kâbuslar görüyor. Tek nikahlı eşi benim ve benden önce 10 tane imam nikahlı evliliği var. Çocuklarımı hep kapıları kapatarak odada tutuyordum. 11 yaşındaki kızıma sürekli şiddet uyguluyordu. Ona ‘seni satacağım’ diyordu. Bütün aileden şikayetçiyiz. Devlete sesleniyorum: “Bizi bu adamlardan kurtarın. Artık gücümüz kalmadı” ifadelerini kullandı.

Bu haber 669 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()