" Ya makul olmayı becerin..."

Karşıyaka Belediye eski Başkan Yardımıcısı ve CHP Karşıyaka İlçe eski Başkanı Hüseyin Çalışkan, parti içinde yaşanan kurultay tartışmalarına tepki gösterdi. Çalışkan, "Ya makul olmayı becerin ya da topunuz gidin" dedi.

08 Ağustos 2018 - 14:15

CHP'de yeterli imza ve kurultay tartışmaları sürüyor. Çağrı Heyeti 630 imza teslim edildiğini ve kurultayın derhal yapılması gerektiğini söylüyor. Parti yönetimi ise 569 imzanın geçerli olduğu, bazı delegelerin sonradan imzalarını çektiğini belirtiyor. Çağrı Heyeti ise bu iddiaya, 'İmza sayıları ile oynadılar' şeklinde yanıt veriyor.

Yaşanan tartışmalar parti tabanında sert tepkilere neden oldu. Karşıyaka Belediye eski Başkan Yardımıcısı ve CHP Karşıyaka İlçe eski Başkanı Hüseyin Çalışkan, sosyal medyadan yaşanan tartışmalara sert tepki gösterdi. 
Çalışkan, "Cumhuriyet Halk Partisini, yöneten ve yönetmeye talip olanlar; Yeter.
Partimizin üstünde yeterince tepindiniz, Ya makul olmayı becerin ya'da topunuz gidin" dedi.

Bu haber 1986 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()