WhatsApp ve Instagram'ın çökmesi üzerine bakanlıktan açıklama

WhatsApp ve Instagram'a akşam saatlerinden itibaren başlayan giriş sorununun ardından Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sayan 'kesintiler global çapta ve yurt dışı kaynaklıdır' açıklaması yaptı.

20 Mart 2021 - 10:07

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili açıklamasında "USOM raporuna göre WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurt dışı kaynaklıdır" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Sayan, Türk Telekom'a ait Yaay ve Turkcell'e ait BİP'in reklamını yaparak "Yerli uygulamalarımız olan Yaay ve BİP uygulamalarımızda herhangi bir hizmet kesintisi bulunmamaktadır. Yerli ve milli servisleri destekliyoruz" ifadesini kullandı.

Bu haber 444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()