WhatsApp'ta yeni özellik: Telefonsuz mesajlaşma mümkün olacak

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, telefon olmadan başka cihazlardan mesajlaşmaya olanak veren yeni bir özelliğini test ediyor.

17 Temmuz 2021 - 23:53

Mevcut durumda mesaj göndermek ve almak için WhatsApp masaüstü ve web uygulamasının kullanıcının telefonuna bağlı olması gerekiyor.

Yeni özellik sayesinde kullanıcıların telefonu kapalı ya da şarjı bitmiş dahi olsa mesajlaşabilecek. Bilgisayar ve tabletin dahil olduğu dört cihaz birlikte kullanılabilecek.

Yeni özellik önce beta sürümüyle küçük bir grup üzerinde denenecek. Ardından gerekli geliştirmeler yapılarak herkesin kullanımına sunulacak.

Gönderilen içeriğin yalnızca gönderen ve iletişim kurulan kişi tarafından görülmesini sağlayan uçtan uça şifreleme teknolojisi yeni sistemde de kullanılacak.

Bu haber 319 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()