WhatsApp’ta : Sonsuza kadar seçeneği

Sessize alma özelliğini güncelleyen WhatsApp, kullanıcılara sonsuza kadar sessize alma seçeneğini sundu.

26 Ekim 2020 - 15:36

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik geldi. Sohbeti süresiz olarak sessize alma özelliği tüm kullanıcılar için aktif edildi.

Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özellikle gündeme geldi.

Daha önce WhatsApp gruplarını sessize almak için 8 saat, 1 hafta ve 1 yıl olmak üzere üç opsiyon sunan platform bu opsiyonları güncelledi.

WhatsApp’ın sohbetleri tamamen sessize alma özelliği tüm kullanıcılara açıldı. Başka bir deyişle WhatsApp söz konusu güncelleme ile kullanıcılarının istedikleri WhatsApp mesajlarını sonsuza kadar kapatmasına imkân tanıyacak.

Söz konusu özellik hem iOS hem de Android platformları için yayınlandı. Bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.

Kaynak: BİRGÜN
Bu haber 920 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()