UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTILAR!

İzmir 'de Bir Hayata Dokun Derneği kurucu Başkanı DR. Burcu Bostancıoğlu ''GENÇLER GELECEĞİMİZ'' onları fark etmeli ve farkındalık yaratılmalı dedi.

13 Eylül 2018 - 12:19

TÜRKİYE'NİN TEK SANAT TERAPİSTİ 

İzmir'de 4 yıldır Bir Hayata Dokun Derneği nin kurucu başkanlığını yürüten DR. Burcu Bostancıoğlu  (38)  Doktora tez konusu ile ülkemize ilaçsız tedavi yöntemi olan Sanat Terapisi  'nin kişiler üzerindeki etkilerini araştırmış ve uygulamalarda pozitif sonuçlar elde etmiş. 

İzmir denetimli serbestlik kapsamında olan gençler ve kadınlarla yaklaşık 3 yıldır Sanat Terapisi yöntemi ile çalışan Bostancıoğlu uyuşturucunun 9 yaş sınırına düştüğünü ulaşmanın ve bulaşmanın çok kolay hale geldiğini ifade etti. Sanat Terapisi yönteminin ilaçsız bir yönet olduğunu vurgulayan DR. BOSTANCIOĞLU sanatın iyileştirici gücünü kullanıyoruz. Motivasyonları,enerjileri ve hayata bakış açıları değişiyor dedi. 

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ İLE BİR HAYATA DOKUN DERNEĞİ PROJESİ 

''BİR UMUT OL'' 

Gençlerin uyuşturucu ile bağ kurmasının en temel sebeplerinden birinin ekonomik şartlar olduğunu, işsizlik ve sosyalleşememe gibi etkenlerin yüksek olduğunu ifade eden Bostancıoğlu iyileşme sürecimiz sonrası bir STK  yöneticisi olarak bu gençleri topluma geri kazandırmak adına Türkiye Yeşilay Cemiyeti Hibe Programına bir proje yazdım. Projemiz kabul edildi, 12 denetimli Serbestlik kapsamında olan gencimize diksiyon,bedendili ,etkili konuşma ve ön muhasebe eğitimleri verilip iş istihtamı sağlamaya başladık. Projemizin sonuna yaklaşıyoruz şu an 4 gencimiz iş başı yaptı. Hayatları değişti, herkes bir şansı hakeder insanları toplumdan dışlamak yerine topluma kazandırıp birlikte hareket etmeliyiz dedi.  

 

Bu haber 1549 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()