Uyuşturucu ile Mücadeleye TRT İzmir Desteği

Bir Hayata Dokun Derneği, “Bir Umut Ol Projesi” kapsamında TRT İzmir Bölge Müdürü Mevlüt ŞAHBAZ ile makamında görüştü.

09 Mart 2018 - 18:15 - Güncelleme: 09 Mart 2018 - 18:23

Bir Hayata Dokun Derneği kurucu Başkanı Burcu Bostancıoğlu, görüşmede dernek faaliyetlerinden bahsederek projeleri hakkında bilgi verdi. Uzmanlık alanı olan sanat terapisiyle madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için uğraştıklarını ifade eden Bostancıoğlu, Şahbaz’dan bu projenin daha geniş kitlelere ulaşıp çocukların iş istihdamının sağlanması için radyo, televizyon ve haber kanallarında yayınlanması hususunda söz aldı.

 

Şahbaz bu projenin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken kamu kuruluşlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği gibi madde bağımlılığıyla mücadele noktasında çalışmalar yapmaları gerektiğini ifade ederek elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

 

Sanat Terapisi Bostancıoğlu: “Yeşilay Cemiyeti Hibe programından Türkiye’de üçüncü,  İzmir’de ise birinci seçilen Bir Umut Ol Projesi kapsamında 15-25 yaş aralığındaki madde bağımlısı gençlere etkili beden dili ve güzel konuşma eğitimlerinden, bilgisayarlı ön muhasebe, bilgisayar dersleri veriyoruz. Derslerimize sanat ve siyaset dünyasından isimler misafir oluyor. Bunlardan bazıları Devlet Tiyatrosu Oyuncusu Hülya Savaş, Yaşam Koçu Esra Akkaş, Grup Laçin’den Teoman Dalcı, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve İyi Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat oldu.” dedi.  Bostancıoğlu: “Madde bağımlılığı meselesinin ülkenin önemli bir sorunu olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Vicdanlı tüm İzmir halkından, siyasetçi ve sanatçılardan destek bekliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

 

Bu haber 4399 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()