UTKU GÜMRÜKÇÜ'YE JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL ZİYARETİ

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği ;‘Aktif vatandaşlar için önde gelen küresel ağ olmak.' vizyonuna ulaşmak ve 'Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak, toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak.' misyonunu gerçekleştirmek için 1915 yılında, Amerika'nın St. Louis kentinde kurulan Junior Chamber International (JCI) organizasyonunun Türkiye organizasyonudur.

06 Eylül 2019 - 09:35

18-40 yaş arasındaki genç aktif vatandaşların oluşturduğu kar amacı gütmeyen bu uluslararası sivil toplum kuruluşu bugün, dünya üzerinde 104 yılı, Türkiye'de ise 32 yılı aşmış köklü bir geçmişe sahiptir.
      Junior Chamber International (JCI) organizasyonu 2017 yılı itibariyle dünyanın 128 ülkesinde 5.000'den fazla şubesi ve 200.000'e yaklaşan üye sayısı, 2 milyon mezunu ile faaliyet gösteren liderlik ve girişimcilik organizasyonu dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir.

 

"BM HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA PROJELER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

       Birleşmiş Milletler bünyesinde, özel danışman statüsünde yer alan ilk sivil toplum kuruluşudur.Logosunda yer alan kalkan sembolü “koruyan ve savunan kişi” yi temsil etmekle birlikte Birleşmiş Milletlerin logosunda kullanılan sembolün aynısıdır. JCI, Birleşmiş Milletler’in bu logonun kullanımı için izin verdiği tek sivil toplum örgütüdür.

       JCI İzmir 2019 yılı başkanı Aybeniz Altın ‘ İzmir’de  aktif vatandaşlar yetiştirmenin yanı sıra, gençlerin gelişimi için fırsatlar sunmak, ülkemizin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz’ dedi.

       JCI İzmir 2019 Başkanı Aybeniz Altın ve Başkan Yardımcısı Aral Özer, Çiğli Belediye Başkanı Sayın Utku Gümrükçü’yü makamında ziyaret etti. Belediye olarak gençlerin gelişimini destekleyen Çiğli Belediye’si ile ortak projeler ve stratejiler üzerine bir görüşme sağlandı. Değerli görüşme için ve stratejik destek için kendilerine teşekkürü borç biliriz. 

Bu haber 1456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()