Usta oyuncu Ali Demirel yaşamını yitirdi

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Demirel 77 yaşında yaşamını yitirdi

28 Haziran 2021 - 17:00

Levent Kırca'nın 'Olacak O Kadar' ekibinde yer alan ve canlandırdığı karakterlerle belleklere kazınan tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Demirel, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 77 yaşında yaşamını yitirdi.

Dün öğle saatlerinde evinde fenalaşan tiyatro ve sinema sanatçısı, ihbar üzerine eve gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Demirel'e, ileri derece zatürre teşhisi konuldu. Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunan Demirel, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Usta oyuncu yarın Marmaris Armutalan Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

'Hep halkın yanında oldu'

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Ali Demirel'in her zaman halkın yanında bir tiyatro emekçisi olduğunu söyledi. Aydın, Ali Demirel için "İşçinin emekçinin mücadelesinin yanında saf tutarak yaşadı hayatını. Levent Kırca’dan insanlığa miras kalan onca televizyon ve tiyatro oyununun içindeki en sıradan, en yalın karakterleri oynayan, içimizden biriydi. Mahalle bakkalı gibi, apartman görevlisi gibi, pazarcı gibi... Hep halktan biriydi, hep halkın yanında oldu. Toprağı ışıklı olsun" dedi.

Bu haber 363 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()