URLALI KADINLARA EKONOMİK HAYATTA DESTEK DEVAM EDİYOR

Urla Belediyesi olarak aile dostu çalışmalar devam ediyor…

20 Kasım 2019 - 14:00

Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Urla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik açılan kurslar devam ediyor. Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınların hem sosyalleşmeleri hem de ekonomik gelir elde etmeleri amacıyla düzenlenen kursların giderek arttırılması hedefleniyor.

 

Cilt Bakımı ve Temel Makyaj kursundan makromeye, el sanatlarından resime kadar birçok farklı alanda yaklaşık 150 kadına meslek edindirici kurslar veriliyor. Urla Belediyesi olarak kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını oldukça önemsediklerini belirten Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “ gelişmiş bir ekonomi ile gelişmiş bir demokrasinin ancak kadınların ekonomik ve toplumsal yaşama aktif katılımları ile mümkün olduğu düşüncesinden yola çıkarak yeni kurslar açmaya devam ediyoruz. Bu tür kurslarla kadınlarımızı hayatın her alanında daha da çok güçlendireceğiz” dedi.  

 

Bu haber 526 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()