Urla Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın girişimleriyle 15 ay önce kurulan ve başarılarına her gün yenilerini ekleyen Urla Belediyespor Kulübü U-17 takımı kendi liginde şampiyon olup şampiyonluk kupasını kaldırdı.

11 Ocak 2019 - 09:20

Kupa seremonisi bugün play-off maçı öncesi Balçova Belediyesi Stadyumu’nda gerçekleşti. Yapılan tören Urla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ziya Çamsarılıoğlu ve Emine Sağlam Baş, Birim Müdürleri Güner Özlük, Yücel Işık ve İlhan Korkmaz katıldı.

URLA BELEDİYE SPOR BİR ÜST LİGDE

Balçova Belediye Stadyumunda Güraltay Spor ile play-off maçında karşılaşan Urla Belediye Spor U-17 takımı rakibini 3-1 yenerek U-19 ligine çıkmaya hak kazandı.

Maçın son dakikasına kadar oyun üstünlüğünü koruyan Urla Belediye Spor’un golleri Erkin Şen, Polatcan Tunç ve Can Aksu’dan geldi.

Maç öncesi futbolculara destek mesajı gönderen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Farklı bir maç bizi bekliyor. Zafere giden yolda taşları 'sabırla' döşediniz. kontrolü kaybetmeden ve hata yapmadan mücadele etmemiz gerekiyor. Bütün bir yıl bunu yaptınız ve inanıyorum ki yine yapacağız. Takım olursak, birbirinizin hatasını sahada kapatırsak ve doğru işler yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok.Teknik kadro ve tüm urla bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Sizler galibiyeti hak ediyorsunuz.Her zaman sizlere inandım. Bunu da her fırsatta dile getirdim ve gösterdim. Kazanın çocuklarım, çünkü bunu hakediyorsunuz. Hepinize başarılar” dedi.

Maçın ardından ise futbolcular, “Bu galibiyetimizi Başkanımız Sibel Uyar’a hediye ediyoruz. Başkanımız bize hep inandı, bizi her zaman destekledi. Daha alacağımız çok zafer, olacağımız çok şampiyonluk var” dediler.

Bu haber 2038 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()