Urla İskele artık daha güzel!

Urla Belediyesi ilçe genelinde yaşanabilir bir Urla için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokak ve caddelerde yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

13 Ekim 2021 - 11:40

İskele Mahallesi’nde özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde yaklaşık 15 bin metrekare taş kaplama ve bordür uygulama çalışması gerçekleşti. Kış ayının gelmesi ile olası su baskınlarını önleme amacıyla da granit oluk döşeme çalışması yapıldı. Ayrıca URİT Restoran yanındaki otoparkın kapasitesi artırılarak, Tanju Okan Parkı’nın yanındaki boş alana da yeni otopark yapıldı. Yapılan çalışmalar ile bölgede büyük ölçüde park sorunu çözülmüş oldu.  

 

Urla’nın her noktasında çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç; “Halkımızdan gelen istekleri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak ve ilçemizi daha da güzel bir hale getirmek için durmadan çalışacağız. Çok özel bir ilçede yaşıyoruz. Urla; kültürü, tarihi, doğası ve gastronomisi ile ülkemizin en önemli kentlerinden biridir. Bizler bunun farkındayız ve çalışmalarımızı bu kapsamda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bu haber 441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()