Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Esnafa Destek Çağrısı

21 Mayıs 2020 - 12:27

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri, Urla’nın dört bir yanını “Alışverişlerinizi, bu zor günlerde hep yanınızda olan yerel esnafınızdan yapın” yazılı pankartlarla donattı.

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası, koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının yasaklanmasının ardından virüs tehdidine rağmen büyük bir özveriyle hizmette bulunan yerel esnafın yanında olunması için çağrıda bulundu.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe merkezi başta olmak üzere birçok bölgeye esnafa destek çağrısında bulundukları pankartları asan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan Esnaf Haber’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Herkesi, Yerel Esnafımıza Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum”

Aydınhan yaptığı açıklamada “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Esnaflık, Ahilik Geleneği’ne dayanan köklü bir felsefedir. Bu dönemde de ortaya koydukları özverili çalışma ile bir kez daha vazgeçilmez olduklarını gösterdiler. Bu dönemde vatandaşlarımızdan ülkemiz ekonomisinin yapı taşı olan değerli esnaflarımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz. Alışverişlerini yerel esnaftan yaparak onlara destek olmaya davet ediyorum. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza olan inancım tam. Herkese hayırlı işler, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bu haber 18655 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()