Urla’da ‘Goji Berry’ Üretimi Artıyor

Daha önce Zeytinler Köyü’nde ve Kalabak Mahallesi’nde ‘Goji Berry’ dikimi gerçekleştiren Urla Belediyesi, alınan olumlu sonuçların ardından Birgi Köyü’nde 190 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

26 Ekim 2019 - 14:14

Fidan dikimine Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, eşi Burcu Oğuz ve Birgi Köyü sakinleri katıldı. Fidan dikim etkinliğinde açıklamalarda bulunan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, “Daha önceki denemelerde alınan olumlu sonuçlar neticesinde bugün Birgi Köyümüzde ‘Goji Berry’ dikimi gerçekleştirdik. Yerel yönetim anlayışımız, yerel esnafın ve üreticinin yanında olmak. Onlara ekstra kazanç olanakları sunmak. Bu anlayış ile bugün çiftçilerimize yeni bir üretim alanı kazandırdık. Kalkınmanın yerelden başladığının bilinciyle çiftçilerimize desteğimiz devam edecek” dedi.

Goji Berry’lerin Mart-Nisan aylarında ürün vermeye başlaması bekleniyor.

Bu haber 1241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()