Urla Belediye Meclisi Canlı Yayında

Urla Belediyesi Mayıs ayı ilk Meclis Toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısı ilk kez canlı yayınlandı.

02 Mayıs 2019 - 10:40

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda maddelerin hepsi oybirliği ile kabul edildi. Alınan kararların Urla’ya ve halka hayırlı olmasını dileyen Başkan Oğuz; “Tüm Meclis Üyesi arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Hepimiz Urlamız ve halkımız için çalışıyoruz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Urla oluşturmak için durmadan çalışacağız” dedi.

BELEDİYE MECLİSİNDE BİR İLK

Urla Belediyesi Meclis Toplantıları bugünden itibaren canlı yayınlanmaya başlandı. Daha önce kararı alınan ve bugün Mayıs ayının ilk meclisinde uygulanmaya başlayan canlı yayın Youtube ve Urla Belediyesi’nin Facebook hesabından deneme yayını gerçekleştirdi. Bundan sonra da tüm meclisler canlı yayınlanacak. Başkan Oğuz yaptığı açıklamada; “Şeffaflık ve katılımcılık anlayışımızın bir gereği olarak meclisimizi bundan sonra halkımızın toplantı gerçekleşirken izlemesine imkan sağladık. Diğer hizmetlerimiz için de yüksek teknolojiden yararlanacağız” dedi.

 
 

Bu haber 727 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()