Ünlü şarkıcı ile ilgili şok suçlama!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, “Söylenecek kelime de yok, ahlakın reytingi de yok!” başlıklı bugünkü köşe yazısında, şarkıcı Doğuş’la ilgili şoke eden açıklamalar yaptı.

08 Ocak 2023 - 12:56

Ünlü şarkıcı Doğuş’a 22 yaşında Seyid isimli bir genç tarafından babalık davası açıldığı haberleri, 2022 yılının son günlerinde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurmuştu. Akay, kısa süre sonra ise Doğuş’un DNA testi yaptırdığını açıkladı ve 22 yaşındaki o gencin fotoğraflarını da yayınladı. Seyid’in Doğuş’a olan benzerliği ise görenleri şaşırtırken, konu ile ilgili Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına konuşan Doğuş, “Kendisi eşimin Azerbaycan'daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir.” açıklamasını yapmıştı.

ONUR AKAY: “OLAY TAMAMEN KURGU”

En son dün Doğuşun DNA sonucunun belli olduğunu duyuran Onur Akay, “Kıl ve kan örneği veren gerçek ismiyle Orhan Baltacı'nın, Seyid ismiyle örnek veren kişiyle hiçbir bağının olmadığı, 16 DNA işaretleyicisi ile yapılan testlerde; yüzde 99.99 ile babası olmadığı tespit edildi” açıklamasını yaptı.

Akay, bugünkü köşe yazısında ise şarkıcı Doğuş’la ilgili şoke eden açıklamalar yaptı.

İşte Onur Akay’ın kendi internet sitesinde yer alan köşe yazısının bir bölümü:

“Bu haberi yayınlayınca Doğuş bana dönüş yaparak, ‘Henüz sonuç çıkmadı Onur’um’ yazınca çok şaşırdım ve hemen Genel Yayın Yönetmenimizi aradım. Kaynağın DNA testinin sonucunu gören, bize de ekran görüntüsünü gönderen ama adını veremeyeceğimiz bir avukat olduğunu öğrendim. O arada Doğuş Instagram adresinden bir video paylaşarak, ‘Arkadaşlar merhabalar, DNA’nın sonucu daha henüz çıkmadı. Çıkmadan çıktı diye haberler yapılmış. Bizler de haber sonucunu bekliyoruz, o yüzden bu tarz haberlere inanmayın. Daha henüz cevabını biz de bekliyoruz, daha sonuç çıkmadı.’ şeklinde bir açıklama yaptı. Doğuş neden bilmiyordu? Hemen bu konuyu ben araştırmaya başladım. Azerbaycan’a en son 2019 yılında gitmiş ve 11 gün kalmıştım. Orada çok sayıda tanıdığım televizyoncu ve gazeteci vardı. Biliyorsunuz Doğuş’un eşi Hoşkedem Hidayetkızı da Azerbaycan’da televizyon programları sunuyor ve programlarının da yapımcılığını yapıyor. Konuyu Azerbaycanlı gazeteci ve televizyoncu arkadaşlarıma sorduğumda ise şaşkınlığım daha da arttı. Olayın tamamen kurgu olduğunu anlattılar. Bana Azerbaycan ekranlarında yaşananların tamamını gönderdiler. Zaten şimdi paylaşacağım videoyu izleyen herkes kurgu olduğunu anlar. Asıl adı Orhan Baltacı olan şarkıcı arkadaşımız Doğuş’a, açılmış bir babalık davası bile yokmuş. Kaynaklarım çok çok sağlam… Seyid’ciğim, dava dilekçeni paylaşsana bekliyoruz! Olay, Hoşkedem Hidayetkızı’nın televizyon programın reytinglerinin yükselmesi için kurgulanmış. Doğuş açıklamasında, ‘Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor.’ demişti. 22 yaşındaki Seyid isimli o genç, maalesef kendisi gelmemiş. Bir ajans tarafından bulunmuş. Mesela bir dizi çekimi yapılacak ve başrollerinde Doğuş oynuyor. Senaryoda Doğuş’un 22 yaşında bir oğlu var ve ona benzer birini bulmak lazım. İşte öyle bir çalışma ile bir ajanstan bulunmuş. Bu arada DNA testi yapıldığını biz 4 Ocak tarihinde duyurmuştuk. Oysa DNA testi canlı yayında 15 gün önce yapılmış ve çoktan belli olmuş. Ne zaman ki olay Türkiye’de duyuldu, onlar reyting için uzatmaya devam etmişler. İşte reyting için yapılan kurgu ve oyunlar böyle ve böyle programlara söylenecek kelime de yok, ahlakın reytingi de yok. Her şey reyting uğruna ve bu uğurda kaybolan onurun lafı bile olmaz!” açıklamasını yaparak Doğuş ve eşinin canlı yayın videolarını paylaştı.

Bu haber 276 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()