ÜNLÜ MARKAYA ŞOK DAVA !

İzmirli avukat, Türkiye’nin ayakkabı, çanta ve aksesuar ürünleri konusunda ünlü markasını, aldığı ayakkabının yüzeyinin soyulması nedeniyle dava etti.

03 Aralık 2016 - 10:20

İzmirli avukat, Türkiye’nin ayakkabı, çanta ve aksesuar ürünleri konusunda ünlü markası olan Hotiç’i, aldığı ayakkabının yüzeyinin soyulması nedeniyle dava etti.

İzmir Barosu avukatlarından Betül Kayhan Kanyılmaz, Türkiye’nin ürünleriyle ünlü markası haline gelen Hotiç’den geçtiğimiz aylarda ayakkabı aldı. Vitrinde beğenip ve özenerek seçen Avukat Kanyılmaz, ayakkabıyı bir süre kullandı. Ayakkabı iki üç kullanımdan sonra yüzeyinde, bir balık derisi gibi duran derisi pul pul dökülmeye başladı. Durumu fark eden Avukat Kanyılmaz, firmaya ayakkabıyı götürerek, mağduriyetiyle ilgili çözüm üretilmesini istedi.

Mağaza yetkilileri, Hotiç’in merkezi ve oradan da üretici firmaya gönderilen ayakkabıda üretim hatası değil kullanım hatası olduğunu, ayakkabıyı kullanım kılavuzunda yazdığı şekilde kullanıp, muhafaza etmediğini belirttiler. Ayakkabının değişmesi veya parasının iadesinin bu nedenle söz konusunu olmadığını belirten mağaza görevlileri, Avukat Kanyılmaz’ın, yıllardır alışveriş yaptığı mağazaya olan güvenini de yerle bir ettiler.

Bu durum karşısında çaresiz olmadığını gayet iyi bilen Avukat Betül Kayhan Kanyılmaz, Karabağlar İlçe Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak, ayıplı mal olan ayakkabıdan şikayetçi oldu. Avukat Kanyılmaz, ayakkabıda deri dökülmesinin ayakkabının önü veya yanı değil; tam topuk üstü arkası olduğunu ve bunanın dış etkenle en az karşı karşıya olan yer olduğunu belirtip, ayakkabıdaki hasarın kullanım hatası değil, üretim hatası olduğunu iddia etti. Avukat Kanyılmaz, tüketici olarak mağdur edildiğini ve ayakkabının parasının kendisine iade edilmesini istedi.

Karabağlar İlçe Tüketici Hakem Heyeti, ayakkabıyla birlikte aldığı şikayet dilekçesi üzerine ayakkabı üzerinde bilirkişi incelemesi

Bu haber 1339 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()