Ümit Özdağ: Oğan'ın oyları Kılıçdaroğlu'na gitti

Seçim sonuçlarını değerlendiren Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun oy oranındaki artışın ilk turda Oğan'a oy veren seçmenlerden kaynaklandığını savundu.

30 Mayıs 2023 - 12:34

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşuyor.

İkinci tur seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ile 'bakanlık pazarlığı'na girdiği yönündeki iddiaları doğrulayan Özdağ, 'siyasetinin temel parametrelerini yeniden belirlediğini' savundu.

Özdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Israrla yok sayılmak istenen Zafer Partisi Türk siyasetinin temel parametrelerini yeniden belirlemiştir. Bizimle görüşmek isteyen Kılıçdaroğlu ve Numan Kurtulmuş ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Özellikle 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmeleri konusunda görüşülmüştür.
  • Sonradan bazı iktidar çevrelerinde Zafer Partisi bizden bakanlık istedi şeklinde yorumlar istendi. Biz sizden ne isteyecektik? Yapamadığınız becermeye niyetiniz olmaya bir konuda fayda sağlamak için evet görev istedik ama sizin böyle bir niyetinizin olmadığı için de mümkün olmadı.
  • Sinan Oğan'ın kişisel tercihi olmuştur. AKP hükümetini yıkımı enkazı kaldırmak taze bir başlangıç yapmak için Kılıçdaroğlu ile ikinci kez görüştük. Zafer Partisi ve CHP arasında imzalanan protokol ikinci tur öncesinde seçmene umut aşılamıştır. Seçime katılım oranı azalmışken, Kılıçdaroğlu'nun oy oranı artmıştır. Sayın Sinan Oğan'a giden oyların sayın Kılıçdaroğlu'na gittiğini göstermiştir.
  • Seçim sonuçlarının kazananı olan Erdoğan için bu galibiyet Pirus zaferidir. Türkiye modern kapitülasyonlar dönemine girmiştir.
  • Zafer Partisi sizin partiniz. Burada 6 ok da 9 ışık da temsil ediliyor.
  • Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini ilkeler zemininde temsil edecek ittifaklara bundan sonra da açığız

Bu haber 172 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()